Introkurs

Kommende introkurs:
Ingen introkurs planlagt våren 2019, da vi er på nær full kapasitet. Ta kontakt på post@crossfitgrimstad.no for tilbud om privat introkurs.

Vårt 2-dagers introkurs er inngangsportalen for å kunne begynne å trene CrossFit hos oss. Kurset er obligatorisk for alle nye medlemmer, med mindre du har erfaring med CrossFit og har tatt introkurs på en annen boks i Norge eller utlandet (ta i så fall kontakt på e-post for å avtale tid til en screening).

Formålet med kurset er å gi deg et innblikk i hva CrossFit er, samt lære deg de aller mest grunnleggende øvelsene vi bruker til daglig. I tillegg blir du kjent med lokalet vårt, får møtt trenerne og de andre atletene du skal oppnå små og store seiere med i månedene som kommer.

Introkurset går vanligvis over én helg, kl. 10 – 14:30 både lørdag og søndag. Hver av dagene består av 30 min med teori/informasjon, 30 minutter med oppvarming og tøying, 2.5 timer med teknikktrening og en «WOD» på slutten av dagen på ca. 10 min, der formålet er å få testet noen av de øvelsene du nettopp har lært i en klassisk CrossFit-setting, med høyere puls og maks innsats 🙂