Medlemskap

For alle medlemskap gjelder 1 mnd oppsigelse.

Ordinært medlemskap:
6 mnd binding = 849,- per måned
Ingen binding = 949,- per måned
Introkurs = 1199,-*

Student/honnør-medlemskap**:
6 mnd binding = 599,- per måned
Ingen binding = 699,- per måned
Introkurs = 799,-*

Blålys-medlemskap***:
20% rabatt på månedsavgift

Barselmedlemskap:
Ingen binding = 399,- per måned

CrossFit Teens:
2490,- per semester

Drop-in:
100,- ****

Verving:
Som medlem hos oss får du 1 måneds gratis trening for hvert nye medlem du verver. Forutsetter at det nye medlemmmet inngår avtale om 6 mnd binding. Verving må kommuniseres via epost, enten fra den som verver eller den som blir vervet.

Annet:
Nøkkelkort = 100,-*****

* Introkurs er obligatorisk for alle nye medlemmer og kommer som tillegg på fakturaen den første måneden. Ved 6 mnd binding er introkurset gratis.
** Gjelder heltidsstudenter ved videregående skole (inkl. lærlinger), høyskoler, universiteter og tilsvarende. Gjelder ikke stipendiater og ved deltidsstudier ved siden av full jobb.
***Gjelder fulltids-/fast ansatte som kjører utrykning i politi, brann og ambulanse.
**** Drop-in avtales på forhånd via epost.
***** Nøkkelkort er gratis for medlemskap med bindingstid.

I motsetning til på tradisjonelle treningssentre, hvor du enten må lage treningsprogram selv og trene alene, eller betale dyrt for treningsprogrammer og personlig trener, er begge deler inkludert i vår faste månedspris. Du kommer til nytt, ferdig treningsprogram og gjennomfører økten sammen med en trener – så mange ganger i uken du ønsker. Vi har maks 14 deltakere per oppsatte ordinære treningstime, for å kunne kvalitetssikre oppfølgingen av samtlige. I tillegg har vi en rekke spesialtimer hver uke.

I tillegg er det obligatorisk* med introkurs før du starter å trene hos oss, for at vi skal sikre deg en trygg og sikker start i en sport med mye ny teknikk for de aller fleste. Hos oss er kvalitet viktigere enn kvantitet og vi setter sikkerheten til våre medlemmer først.

*Har du tidligere trent ved en annen CrossFit-box og har introkurs derfra kan dette erstattes med en teknikk-screening sammen med en trener. Ta gjerne kontakt på post@crossfitgrimstad.no for mer informasjon dersom du tror dette er aktuelt for deg.